Over Ilyo:

Algemeen
  • Bij Taekwondo-club ILYO is plaats voor iedereen: jong en oud, meisjes en jongens, vrouwen en mannen, beginner of gevorderde, recreant of competitie.
  • De trainingen worden gegeven door ervaren, Bloso-gediplomeerde trainers.
  • Onze trainingen gaan door op 2 locaties: Aarschot en Testelt.
  • Bij Ilyo hebben we geen echte startperiode, gans het jaar door kan je starten.
  • We hebben aandacht voor alle disciplines van Taekwondo: sparring (vrijkamp), Poomsae (stijlfiguren), Hosinsul (zelfverdediging), Kyokpa (breektesten) en springtechnieken.
  • En ... Ilyo: waar naast sport pleziermaken kan!
Toelichting over Taekwondo door Ilyo

FAQ:

Mijn zoon/dochter wil graag Taekwondo volgen. Hij/zij heeft met de sportdag een proefles gevolgd en dat viel hem/haar heel goed mee. Wanneer start bij jullie het seizoen en kan hij dan een proefles komen volgen?
Uw zoon/dochter kan elk moment gedurende het jaar starten bij Ilyo. Bent u niet zeker of Taekwondo de sport is die uw zoon/dochter graag doet? Uw zoon/dochter kan 3 maal gratis deelnemen aan één van onze trainingen en daarna kan u beslissen om in te schrijven.
Mijn zoon/dochter is nog maar 6 jaar. Wat is de startleeftijd bij Ilyo en zijn er nog kindjes van zijn leeftijd?
Lid worden van Ilyo kan vanaf 5 jaar of ouder. We splitsen onze trainingen op in 3 groepen: de jongeren tot 9 jaar (U9), jongeren tot 12 jaar (U12) en de +12-jarigen.
Ik ben geÏnteresseerd in Taekwondo. Is het mogelijk dat ik start in jullie club? Of welk moment ik het best zou kunnen komen kijken?
U kan bij Ilyo op elk moment starten en komen kijken staat u vrij tijdens onze trainingsuren, zie onze website: Praktisch -> Trainingsuren. Aarzel niet iemand van onze club aan te spreken indien u nog vragen hebt.
Trainen er ook meisjes bij Ilyo ? Op welke tijdstippen gaan de lessen door?
Bij de jongeren is de verhouding tussen jongens / meisjes goed verdeeld. Voor onze trainingsuren, zie onze website: Praktisch -> Trainingsuren.
Wat is de prijs voor een jaar lidmaatschap? Zijn er nog andere kosten waarmee ik rekening moet houden?
Prijzen verschillen en zijn afhankelijk van uw startmoment en de leeftijd. Concreet antwoord op je persoonlijke situatie krijg je van Monique, onze clubsecretaris. De aankoop van een dobok, het taekwondo pak, is ook vereist. U kan dit bij Ilyo aankopen.
Hallo. Ik ben Jos en ben 34 jaar oud. Ik heb een andere gevechtssport gedaan en zou graag bij jullie in de club komen. Is dat mogelijk?
U bent van harte welkom. Eerdere ervaringen in een gevechtssport zijn meegenomen, maar er is geen voorkennis vereist. We maken u graag wegwijs in de Taekwondo-technieken.
Ik ben 35 jaar, is dit te oud om nog aan deze sport te beginnen?
U bent nooit te oud of te laat om Taekwondo te beoefenen. U kan deelnemen aan onze 30+-trainingen op vrijdagavond en/of deelnemen bij de +12 jarigen.
Ik werk in shiften, dus er zijn weken dat ik niet kan komen trainen of niet op alle dagen. Is dit een probleem?
Uw lidmaatschap geldt voor alle trainingen van Ilyo. We trainen 's avonds maar ook in het weekend, en alles wordt stelselmatig herhaald, dus geen enkel probleem.

Documenten:

  • Het ongevalsaangifteformulier is ter beschikking. Laten we hopen dat u dit niet nodig hebt.
  • Op 8/2/2016 zijn de nieuwe statuten goedgekeurd welke u kan downloaden/bekijken.